NATUURFOTOGRAFIE
Personeel op de foto zetten? Het smoelenboek updaten? Het team aan potentiële klanten voorstellen op de website? Een professionele, zakelijke foto laten maken voor een persbericht, artikel of blog? Koopsfoto is gespecialiseerd in zakelijke fotografie. Dit doen wij al meer dan 10 jaar.

Bij zakelijke fotografie zorgen we er altijd voor dat van elke persoon minstens drie uitsneden gemaakt kunnen worden: een totaal-foto, een medium totaal en een close-up. Foto’s uit een zakelijke fotoshoot kunnen in zowel kleur als in zwart-wit worden geleverd en worden altijd in detail bewerkt door de fotograaf. Kleine oneffenheden worden weg gewerkt voor een optimaal resultaat. De foto’s krijgen jullie in de allerhoogste resolutie, vrij van logo’s of watermerken en uiteraard vrij van rechten.

Zijn jullie met veel personen en lukt het niet om ze allemaal tegelijk naar de fotograaf te sturen? Geen probleem! Bij ons is het mogelijk om medewerkers in kleinere groepen op de foto te laten gaan. Maximaal 10 personen per keer is zelfs prettig werken. Vinden medewerkers het spannend om naar de fotograaf te gaan? Wij geven ze graag hints en tips voor een optimaal resultaat en met de nodige dosis humor wordt het ijs snel gebroken.

Kom professioneel voor de dag met zakelijke fotografie van Koopsfoto. Bel direct met de fotograaf voor het bespreken van jullie wensen.

Wil jij natuurfotografie boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw shoot. Je kunt ons bereiken op: 06-41229568 (direct fotograaf Natasja aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.