TROUWREPORTAGES
Jullie bruiloft is een dag vol mooie momenten met dierbaren waarvan jullie later absoluut niets willen missen. Het vastleggen van jullie bruiloft laten jullie dan ook graag over aan een professionele bruidsfotograaf. Koopsfoto heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken van bruidsfotografie en trouwvideo’s.

Onze werkwijze
We bespreken jullie wensen in een uitgebreid intakegesprek bij ons in de fotostudio. Bruidsparen krijgen van ons altijd een gratis pre-weddingshoot waarbij we het ijs breken en op zoek gaan naar jullie favoriete poses. Foto’s uit deze pre-weddingshoot zijn leuk om te gebruiken op bijvoorbeeld jullie Save the Date. Als jullie willen, ontwerp ik die ook voor jullie. Vlak voor de bruiloft houden wij een puntjes-op-de-i gesprek. Hierin bespreken we het draaiboek en horen we over belangrijke gasten of gebeurtenissen. Op de dag zelf leggen we alle mooie momenten volgens plan vast. Een assistent / belichter helpt de bruidsfotograaf hierbij. Na de bruiloft maken wij (indien gekozen voor een trouwalbum) een voorselectie van de opnames en delen wij het trouwalbum globaal in. Intensieve nabewerking op de gekozen foto’s, printen en plakken van het trouwalbum volgen hierna. En dan: genieten en jarenlang met plezier terug kijken op deze bijzondere dag.

Wil jij een trouwreportage boeken of heb jij een vraag?

Neem nu contact met ons op voor het boeken van jouw shoot. Je kunt ons bereiken op: 06-41229568 (direct fotograaf Natasja aan de lijn). Vul onderstaand contactformulier in wanneer je graag door ons terug gebeld wordt.