Hallo,
Mijn naam is Natasja Koops, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik vertel je in het kort graag wat over mezelf. Ik ben mama van 2 heerlijke kinderen & getrouwd met een fijne man. Ik hou van het leven, reizen, sporten, koken & gezelligheid!

Ooit begon ik mijn werkende leven als 18-jarige dierenarst-assistente, dit heb ik altijd met veel liefde gedaan (13 jaar lang) tot ik kinderen kreeg. Mijn werk ging opzij en mijn gezin kwam eerst. In die tijd kocht mijn man een camera, na deze van hem te hebben ‘afgepakt’ was ik verkocht. Ik heb de camera niet meer los gelaten. Beeld vangen is het mooiste wat je kunt doen. Je legt herinneringen vast, zodat ze niet verloren gaan. Mijn hobby & passie groeide uit tot mijn beroep.

Sinds 2011, toen ik mijn diploma behaalde aan de School voor Fotografie in Breda, mag ik mij officieel fotografe noemen. En daar geniet ik iedere dag opnieuw van. Ik kijk en luister naar en dat ziet u terug in mijn beeld. Van dichtbij ‘vang’ ik u zoals u bent en vertel ik uw verhaal op beeld. Door mijn lens zie ik wat u beleeft, wat u voelt. Daar ligt mijn kracht. Ik fotografeer eigenlijk puur op gevoel.

Wilt u gefotografeerd worden zoals u bent, dan ben ik uw fotograaf!

Natasja
Polish_20201114_232335203